Retreat i That Phanom

Kom med os på dette retreat til That Phanom og nyd den fantastiske tempelenergi, opbygget gennem flere århundreders vedholdende meditationspraksis og følg munkenes daglige praksis på nært hold.

Retreat til That Phanom munke thailand
retreat til That Phanom blomst
Retreat til That Phanom tempel Thailand

På retreatet til That Phanom er formålet at blive stand til at kunne nyde meget mere overflod, kærlighed og frihed i dit liv. Vi vil undervise i yoga og meditation hver anden dag fra 9 – 14. 

De andre dage er der mulighed for fordybelse og udflugter. Man kan tage på cykeltur ud i rismarkerne, besøge et college for munke og en folkeskole, se Laos-marked ved flodbredden i byen, give munkene mad, og opleve templerne i feks Renu Nakhon og Puh Pek. Man kan tage til Nong Khai med mulighed for shopping, køre en tur til Laos gamle hovedstad Vientiane, besøge det store akvarie i Nakhon Phanom eller Ho Chi Min’s tilflugtssted, for bare at nævne nogle af de mange muligheder for oplevelser.

Byen og livet i That Phanom

Byen er en mellemstor provinsby ca 30.000 indbyggere med tilhørende byliv og markeder beliggende ved Mekong-floden. Templet er meget besøgt af Thai’er, der kommer langvejs fra, da det er et af Thailands 10 vigtigste templer.

Vi har besøgt og boet i templet i That Phanom ved Mekongfloden i det nordøstlige Thailand mange gange. Vi kender området og de lokale godt. Tempelområdet er stort, og der bor mange munke, novicer og nonner. I templet er der både en folkeskole for novicer og et college for munke, hvor vi har undervist i engelsk. Gitte taler lidt thai.

 

Praktisk information

Dato & pris pr. person:

Søndag d. 26. januar – lørdag 2. februar 2020
 
Søndag d. 5. juli – lørdag d. 11. juli 2020
 
Pris DKK 3500,-/ 540 US Dollar / 460 Euro
 
Tilkøb af behandlinger DKK 350,- / 60 US Dollar / 45 Euro pr. session
 
Gennemføres ved 5 deltagere. 
 
Tilmelding senest 2 mdr. før. 
 
Medbring:
  • Notesbog
  • Yogamåtte
  • Behageligt tøj og badetøj
  • Solcreme
  • Solhat
  • Myggebalsam
Rejsevejledning:
 

Book en flybillet t/r København – Bangkok

Når du lander i Suvarnabhumi Lufthavn i Bangkok, tager du en taxi til Don Muang lufthavn.

Book en flybillet Don Muang, Bangkok – Nakhon Phanom med Air Asia eller Nok Air. 

Transfer til That Phanom finder du i Nakhon Phanom lufthavn.

Book hotel i That Phanom enten direkte på hotellernes egne hjemmesider eller igennem bookingportaler som:
www.agoda.com, www.booking.com, 
www.expidia.com.

Vi anbefaler Na That Phanom Place eller That Phanom River View. Vi bor selv på That Phanom River View, hvor noget af undervisningen vil foregå.

Lonnie om retreat til That Phanom:

10 dage i That Phanom med skønne mennesker, fantastisk energi  og øse pøsende regnvejr. Det skulle “bare” ha været en uges meditations retreat, men blev SÅ meget mere end det ❤ Templet Wat That Phanom er i sig selv helt fantastisk, meditationerne når bare et helt andet niveau. MEN! at blive indviet i Gittes netværk og blive budt velkomme af hendes venner, har været en magisk måde at opleve det autentiske Thailand på. Jeg må indrømme, at specielt mødet med Wannachai har gjort stort indtryk på mig – den store gæstfrihed jeg blev mødt med, har rørt mig dybt. Invitationer til forskellige ceremonier og hyggelige møder i hans hjem  tak. Vi har deltaget i aften chanting, været tidlig oppe og sige godmorgen til munkene på deres rundtur, blevet velsignet i templet, morgen yoga og bare nydt livet i byen – smilet og blevet fotograferet RIGTIG meget. Af hjertet tak til Gitte og Michael.

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information omkring vores rejser og kurser

 

Følg os på