Suveræn morgengrød, gluten- og mælkefri

En vidunderlig morgenmad, hvor du bliver mæt og føler dig let og godt tilpas bagefter.
Morgengrød til to personer:
– 2 dl grovvalsede øko havregryn
– 1 dl øko quinua
– 6 dl vand
– en lille håndfuld mandler
– 2 æbler
– drys evt kanel eller lakridspulver over.
Du sætter havregryn. quinoa og mandler i blød i vandet natter over, således tager det kun max 10 min at koge grøden op dagen efter. Imens grøden koger skærer du æbler i små stykker og lægger i bunden af tallerknerne. Hæld grøden over æblerne og drys evt kanel eller lakridspulver henover.
Denne grød giver dig både fedtstoffer, proteiner og kulhydrater i en god fordeling og sørger for, at du er mæt indtil frokost.
Dette indlæg var udgivet Kost og tagged .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »