Sund og nærende grøn aftensmad på 15 min

Til 2 personer:
200 g tofu
2 fed hvidløg
2 mellem store løg
250 g champignon
ca 180 g bønnespirer
3 stængler forårsløg
1 grøntsagsboullion terning
evt tørret chili
evt tamari / soyasauce
evt frisk koriander til pynt

Kan spises til øko bønnepasta fra Änglamark, der er meget proteinrig.

Tilberedning:
– Sæt vand over til at koge pastaen
– Hak hvidløgene og skær løgene i både – begge dele steges
– Skær tufoen i tern ca 1,5 x1,5 cm. Steg den med på panden.
– Skær champignon i skiver eller kvarte og svits med
– Hak grøntsagsbouillonen og kom den på panden og bland den godt rundt.
– Tilsæt evt lidt tørret chili og evt lidt tamari / soyasauce
– Kom pastaen i det kogende vand og lad det koge i ca 6 min.
– Hæld alle bøønespirerne i retten på panden og vend det blidt rundt.
– Tilsæt tufoen og lad dem blive varme igen.
– Hæld det kogende vand fra pastaen.
– Server pastaen med grøntsagsretten oven på og pynt evt med koriander.

Dette måltid ligger let i maven og indeholder samtidig mange gode næringsstoffer og er rig på vegetabilsk protein. Alle nævnte fødevarer kan fås økologisk. Nemt og sundt. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »