Sådan får du mere overskud

Det er en meget særlig tid, vi er i lige nu. De fleste arbejder hjemmefra, nogle har også børnene hjemme, vi kan ikke se alle de mennesker vi holder af, vi mangler hyggelig kollegasnak…listen er uendelig. Der er mange ting, vi ikke kan gøre noget ved. Men hvad kan du gøre for at få mere overskud i denne tid? Har du små børn hjemme skal du være ekstra kreativ for at få tid til dig og dit arbejde.
– Sørg for at have en fast arbejdstid og beslut, hvornår du holder pause. Lav en plan for hvad du skal nå. Når dagen slutter, se hvad du nåede. Lav en ny plan for den kommende dag. Ros dig selv.
– Spis sundt, helst uden sukker, så du giver din krop de rigtige byggesten for at give dig masser af energi. Så gerne masser af frugt og grønt. Prøv f.eks. disse opskrifter. Klik her.
– Stop midt i din arbejdsdag og lav fysiske øvelser f.eks. mavebøjning, rygbøjning, squats og sprællemandshop. Næste pause kan det f.eks være yoga. Du finder mange gratis video’er på you tube eller YogaStream og Yogavivo anbefales. Du kan også prøve disse øvelser. Klik her. Har du børn hjemme, så lad dem være med. Kom også ud og gå eller løb en tur.
– Spis frokost med dine kolleger virtuelt. Har du børn hjemme, så gør frokosten til et fælles projekt, som I hygger jer med.
– Spis evt. frokosten ude i solskinnet eller sæt dig i solstrålerne indenfor…hvis du kan finde et sted med sol.
– Når du holder fri, så gør noget du virkelig har lyst til (og må).
– Begynd dagen med at meditere, før dagen starter. Det giver en god start. Prøv f.eks. en af disse meditationer. Klik her
– Ring til dem du holder af. Hold evt. virtuelle middage sammen.
– Plej dig selv med dejlige bade, lav en ansigtsmaske, tag et fodbad, læg neglelak eller det der gør dig glad og giver mere energi.
#mereenergiogoverskud #energybliss #paspådigselv #paspåhinanden#komgodtigennem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »