Skønne retreats & rejser

Du vil få tid til dig, til at vende blikket indad og mærke dig selv. Du vil styrke dit immunforsvar og mærke effekten af yoga og meditation på krop og sind. Med dig hjem, har du masser af redskaber til at bevare roen og overskuddet i din hverdag. Du vil på alle retreats have mulighed for at detoxe din krop ved at spise glutenfrit, mælkefrit og vegetarisk eller vegan.

Se og læs mere om vores udvalg af retreats og rejser nedenfor.

Nyd smukke Phuket, strand og sand samtidig med, at du deltager i et retreat på et smukt beliggende resort.

21. – 27.7. 2019

Vil du meditere på skønne Koh Kood til lyden af bølger, der skyller ind på stranden?

22. – 28.12. 2019

5. – 11. 1. 2020

Kom med og nyd den fantastiske tempelenergi, opbygget gennem flere århundreders vedholdende meditationspraksis.

7. – 13.7. 2019

26.1. – 1. 2. 2020

Få sol, varme, yoga, vandreture og detox.  Du tilbydes værktøjer, som vil styrke dit immunforsvar, din livsglæde og skabe ro i sindet.

21. – 28.5. 2019

1. – 8. 10. 2019

Unikke retreats i Thailand

Tag ud og mød os på et sommer eller vinter retreat i Thailand. Mærk nuet, varmen og dit hjerte. Lad dig gå på opdagelse i de forskellige meditationer og visualiseringsøvelser, der vil bringe dig i dybere kontakt med dit hjerte og give nye oplevelser.Retreatet kan give dig indsigt i hvilke forandringer, der vil gavne dig i dit liv. Du vil kunne øge din livskvalitet og få redskaber til at modvirke stress. Samtidig kan du nyde Thailand med masser af smil, god mad, massage og andre lækre behandlinger. På alle retreats byder vi på afslutningsmiddag.

Kombiner yoga og vandreture på Kreta

I samarbejde med Williams Rejser vil vi gerne give dig en unik oplevelse. Vi vandrer halvdagsture i naturen, og lever i nuet. Du tilbydes værktøjer, som vil styrke dit immunforsvar, din livsglæde og skabe ro i sindet. Du vil nyde naturen, opleve varmen fra solen, yoga hver morgen, mulighed for detox og det hyggelige selskab.

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information om vores rejser og kurser

 

Følg os på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *