Skønne retreats & rejser

Du vil få tid til dig, til at vende blikket indad og mærke dig selv. Du vil styrke dit immunforsvar og mærke effekten af yoga og meditation på krop og sind. Med dig hjem, har du masser af redskaber til at bevare roen og overskuddet i din hverdag. Du vil på alle retreats have mulighed for at detoxe din krop ved at spise glutenfrit, mælkefrit og vegetarisk eller vegan.

Se og læs mere om vores udvalg af retreats og rejser nedenfor.

Nyd smukke Phuket, strand og sand samtidig med, at du deltager i et retreat på et smukt beliggende resort.

Vil du meditere på skønne Koh Kood til lyden af bølger, der skyller ind på stranden?

 

 

Kom med og nyd den fantastiske tempelenergi, opbygget gennem flere århundreders vedholdende meditationspraksis.

 

Få sol, varme, yoga, meditation og detox.  Du tilbydes værktøjer, som vil styrke dit immunforsvar, din livsglæde og skabe ro i sindet.

 

Unikke retreats med os

Tag ud og mød os på et sommer og vinter retreat i Thailand eller forår og efterår på Kreta. Mærk nuet, varmen og dit hjerte. Masser af tid med yoga, der vil give dig endnu mere styrke, udstræk, afspænding og i det hele taget en rigtig god fornemmelse af din krop og bedre grounding. Lad dig gå på opdagelse i de forskellige meditationer og visualiseringsøvelser, der vil bringe dig i dybere kontakt med dit hjerte og give nye oplevelser.Retreatet kan give dig indsigt i hvilke forandringer, der vil gavne dig i dit liv. Du vil kunne øge din livskvalitet og få redskaber til at modvirke stress. Samtidig kan du nyde Thailand med masser af smil, god mad, massage og andre lækre behandlinger. På alle retreats byder vi på afslutningsmiddag.

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information om vores rejser og kurser

Følg os på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *