Sommerretreat i Phuket

På dette sommerretreat i Phuket får du mulighed får at mærke nuet, varmen og dit hjerte. Vi udforsker forskellige meditations- og visualiseringsøvelser i rolige omgivelser og godt selskab.

Thailand sommerretreat i Phuket blomster
Sommerretreat i Phuket Thailand statue
Sommerretreat i Phuket Thailand strand

Retreatet varer 7 dage. Meditationsundervisningen foregår kl. 9 – 14 hver anden dag. Der vil være indlagt yoga i undervisningen. Yogaøvelserne vil være afbalancerende, langsomme øvelser  med guidet afspænding, der giver styrke, udstræk og åbner til den kropslige bevidsthed og giver grounding. Vi vil tale om de oplevelser, du får som deltager undervejs f.eks. drømme.

Phuket er et af de mest kendte steder i Thailand for danskere. Vi har fundet et dejligt sted at afholde vores retreat, hvor vi er tæt på vand. Vi bor og arbejder på Aochalong Villa Resort & Spa, der er 30 min fra Phuket by.Det ligger ved en fredfyldt strand i Chalong Bugten.

Phuket – byen, der har det hele

Phuket har alt. Halvøen ligger ud til Andaman havet med lange hvide sandstrande i hver bugt og regnskovsbeklædte bakker. Du kan herfra nemt tage på dagsture ud i f.eks. Similan Islands, Phan Nha Bay, Koh Phi Phi, James Bond Island og masser af andre spændende små øer. Du kan besøge Big Buddha på toppen af bjerget i midten af halvøen, besøge Phuket Old Town og det store Night Market. Der er et hav af skønne caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Du kan nemt tage en taxi eller scooter fra, hvor du bor, til Aochalong Villa Resort & Spa, hvor vi underviser.

Williams Rejser kan hjælpe dig med booking af din rejse. Vi står selvfølgelig også til rådighed til at svare på dine spørgsmål på tlf. +45 28 74 82 88

Praktisk information

 

Dato og pris pr. person:

Søndag d. 19. juli – d. 25. juli 2020

Pris DKK 3500,-/ 540 US Dollar / 460 Euro

Tilkøb af behandlinger DKK 350,- / 60 US Dollar / 45 Euro pr. session.

Retreatet gennemføres ved 5 deltagere. 

Tilmelding senest 2 mdr. før.

Medbring:

  • Notesbog
  • Yogamåtte
  • Behageligt tøj og badetøj
  • Solcreme
  • Solhat
  • Myggebalsam

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information omkring vores rejser og kurser

 

Følg os på