Opskrift på glutenfri og mælkefri pandekager eller vafler

Prøv disse lækre og sprøde pandekager eller vafler. Spis dem gerne med frisk frugt og evt. agave sirup.
Opskrift til 2 personer
Ingredienser:
150 g havregryn
3 dl ris-, soya- eller havremælk
2 æg
1 tsk vaniliepulver
kokosolie til panden eller vaffeljernet.
frisk frugt til topping og evt agave sirup.
– Blend dine havregryn til mel i en minihakker eller kaffekværn
– Pisk havregryn, mælk, æg og vanillesukker sammen.
– Tænd din pande eller vaffeljern og kom kokosolie på panden eller begge sider af vaffeljernet.
– bag dine pandekager eller vafler. Vafler skal have ca 5 – 10 min for at blive sprøde.
– nyd dine pandekager. Havregryn er rige på kalk og proteiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Translate »