Om EnergyBliss – lær os bedre at kende

Begyndelsen og udviklingen af EnergyBliss

Det overordnede tilbagevendende formål med EnergyBliss er at opnå mere oplyste bevidsthedstilstande via daglig meditativ praksis.

Navnet EnergyBliss opstod i forbindelse med et retreat vi havde på Bali, nærmere bestemt Gili øerne.

Vi har gennem en del år beskæftiget os med personlig udvikling på mange forskellige måder. Zoneterapi og healing var en start platform, som gav mange klienter bedre helbred eller blev helt raske, og dermed en større frihed til at udvikle sig. 

Samtidigt med udbyggede vi vor meditative praksis udfra en række kursusforløb og supplerende litteratur med kompetente referencerammer som f.eks. Anni & Bob Moore, Art Read og Jes Bertelsen i 1980’erne og 1990’erne.

Vores fascination af Thailand

Nogle rejser til Østen gav en lidt uventet fantastisk forbindelse til et meget turistfattigt og spændende tempelmiljø i nordøst Thailand. Nye meditationsøvelser og praksis muligheder opstod og er ekspanderet gennem mere end 25 år. Heraf opstod vores retreats til Thailand.

Siden er yoga, coaching og familieopstilling blevet en yderligere kreativ byggesten i blandt andet individuelle sessioner. 

vandre- & meditationsrejse vandre- og yogatur Gitte og Mikael Om os
Gitte og Mikael Om os Thailand
energybliss behandling af gitte og mikael

Gitte Husbond 

Har arbejdet med personlig udvikling og meditation i 35 år. Er uddannet zoneterapeut  i 1991, beklædningsdesigner  i 1998, coach 2016, familieopstiller 2017, yogalærer 2018 og folkeskolelærer i 2022.

Hun har individuelt og i grupper arbejdet med forskellige former for kropsarbejde, massage, rebirthing, kanalisering, inquery, meditation, drømmearbejde, kost, feminin energi, dans, yoga, familieopstilling og coaching.

Gitte har besøgt og boet i templet i That Phanom ved Mekongfloden i det nordøstlige Thailand og opholdt sig i  12 mdr i templet. Hun kender området og de lokale godt. I templet er der både en folkeskole for novicer og et college for munke, hvor Gitte har undervist i engelsk. Gitte taler noget thai.

Mikael Drumm

Har arbejdet med personlig udvikling og meditation i 45 år. Uddannet som healer hos Bob Moore og som massør hos Nordlysmassage. Arbejder sideløbende som revisor.

Nordlys Centeret, Nordlys Massage kursus mv. 1984 – 1988.

Psykisk Center v/ Anni & Bob Moore, Energi og meditations kurser 1981 – 2000.

Individuelle selvforståelses sessioner – 1979 – 2009 hos en række psykoterapeuter og psykologer.

Individuelle sessioner hos Healer Leif Lindberg, Sverige 2004 – 2013.

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information omkring vores rejser og kurser

Følg os på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *