Morgendrik med citron & himalayasalt

Morgendrikken er fantastisk at drikke som det første om morgenen. Den virker generelt udrensende og er en god start for kroppen efter nattens faste. Himalayasalt indeholder 88 forskellige mineraler og sørger for, at du ikke dehydrerer og citronen har mange andre gode virkninger.

1 stort glas kogende vand
saft fra en ½ citron
½ tsk himalayasalt (det fine er nemmest at få opløst)

10 gode grunde til at drikke citronvand:

  1. Renser huden: en af de mest overbevisende grunde til at skylle lidt citronvand ned er, at det holder huden friskere. Vandet alene kan skylle giftstofferne ud, mens C-vitaminerne fra citronen hjælper med at holde huden fri for urenheder og mindsker fine linjer og rynker.
  2. Booster immunsystemet: C-vitaminer hjælper mod forkælelser. Er du allerede syg kan du drikke varmt vand med saften fra en hel citron og lidt honning.
  3. Giver vægttab: Citronvand booster stofskiftet, bekæmper trangen til at småspise og stopper sult.
  4. Afhjælper tømmermænd: drop chips og cola, og drik citronvand i stedet. Det er billigere, sundere og dulmer eventuelle mavesmerter efter en aften, hvor den har været på overarbejde. Varmt vand med citron kan virke antiseptisk og hjælpe med at afgifte systemet efter al den alkohol.
  5. Giver friske ånde: Alkohol, stærk mad eller rygning kan give en tør mund og sur ånde, men det afhjælper citronsaften også. Det fjerner i øvrigt slim fra halsen, hvis du også er plaget af det.
  6. Booster hjerne og nerver: Kalium i citronsaften hjælper med at kontrollere blodtrykket og stimulere hjerne- og nervesystemet. Lave niveauer af kalium er blevet kædet sammen med depression, angst og glemsomhed.
  7. Lindrer luftvejsproblemer: lider du af astma eller infektioner, er citronvand den ideelle drik. De antibakterielle egenskaber lindrer hoste og skulle også kunne lindre allergier, da det holder kroppen basisk og afbalanceret.
  8. Afhjælper fordøjelelsesproblemer: har du mavesmerter vil du kunne mærke en stor forskel, hvis du begynder at drikke citronvand regelmæssigt.
  9. Virker rensende: Som nævnt holder citron huden frisk og ren, men også hele kroppen renses af fugten.
  10. Giver energi: har du brug for din daglige kop morgenkaffe for at blive frisk, så prøv at skifte den ud med et glas vand med citron og se, om det ikke er en lige så god erstatning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »