Gode råd til din hverdag

På denne side finder du en masse gode råd og idéer til hvordan du kan passe bedre på dig selv i hverdagen og samtidig sørge for at forkæle din krop og sjæl.

Selvforkælelse med fodbad

Det behøver ikke at koste mange penge at blive forkælet. Det kan også være nemt. Giv dig selv en halv time, hvor du alligevel havde tænkt dig at lave ingenting feks se fjernsyn. Et godt tidspunkt kan være inden du går i seng. Gør i stedet klar til et dejligt fodbad med Epsom salt i så varmt vand, som du kan lide. Find en god bog, et blad eller blot god musik og sæt dig godt tilrette med tæppe om dig, så du ikke bliver kold om resten af kroppen.

Epsom salt er faktisk ikke et salt, men et rent mineral – magnesium sulfat. Magnesium sulfat har en masse gode effekter for kroppen og ved at bade i det, får man både slappet af, forkælet sig selv og givet kroppen et skud magnesium. Det har en fantastisk beroligende effekt på nervesystemet. Det er rent win-win!!

Epsom salt stammer fra den engelske by Surrey, hvor saltet blev fremstillet ved at koge mineralvandet, der findes i byen. Det er vigtigt, du vælger den rene vare for at få den optimale effekt. Jeg bruger Greenish Epsom salt, som kan købes i Helsekosten eller hos Matas.

Saltet har en beroligende effekt på nervesystemet og virker udrensende på hud og væv. Når det absorberes af huden (ved fod- eller karbad) er det med til at trække affaldsstoffer ud af kroppen. Kan mindske fodsved.

Positiv effekt ved brug af saltet:

  • reducerer hævelser og mindsker uro i benene
  • opløser hård hud og plejer dine ømme fødder
  • det har en blødgørende effekt på eksemplaget hud.

(Er du gravid, skal du nøjes med fodbad).

Når du tager fodbad skal du bruge ½ kop og ved karbad 1-2 kopper.

Opløs saltet helt – inden sætter fødderne i badet. Du skal være i vandet i min. 20 min, for at få den fulde effekt og lad endelig være med at skylle huden bagefter. Svøb fødderne eller kroppen i håndklæde og lad saltet gøre sin virkning. Jeg tager ofte et fodbad, inden jeg går i seng, da det er en dejlig afslutning på dagen og jeg sover bedre.

glad fod symbol gode råd forkælelse i din hverdag
Blomst symbol indre styrke gennem coaching

5 gode råd til mere nærvær i din hverdag

  1. Sæt 15 – 30 min af til dig selv hver dag, hvor du ikke skal præstere, blot være. Du kan feks meditere, skrive dagbog, tegne, kigge ud i luften eller gå en tur i naturen. Det giver overskud når vi føler der er plads til os selv. 
  2. Tænk med hjertet og sørg for at have kontakt til det, du har på hjerte. Det gør, at du bevarer din retning og troværdighed mod det, du ønsker.
  3. Sørg for at få ca 7 – 9 timers nattesøvn hver nat. Det er her vores krop og sind restituerer. Vi er bedre til at klare hverdagen, når vi er udhvilede.
  4. Tænk med kærlighed på andre og rum kærligheden til dig selv og andre. Når du mødes med andre giver det større tillid og flere muligheder, når du ser på dem med kærlighed.
  5. Find den motionsform der gør dig glad. Fitness, yoga, dans, cykling, løb eller gåture. Uanset hvad, så giver regelmæssig motion et følelsesmæssigt og energimæssigt overskud til krop og sind, samtidig med at vores krop bliver styrket.

Med disse 5 råd vil du blive mere nærværende og få mere energi og overskud. Det vil umiddelbart kunne virke egoistisk at prioritere tid til sig selv, men det vil give dig mere overskud og det vil du give videre til dine omgivelser.

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information omkring vores rejser og kurser

Følg os på