Frivillig engelsklærer i Nordøst Thailand

  • Universitetet i That Phanom kan igen bruge frivillige danske engelsklærere.  Du har mindst en måned at stå tilrådighed for at undervise, så vil du få en oplevelse ud over det sædvanlige. 
  • du får masser af uforglemmelig oplevelser
  • du kommer til at undervise unge fra Nordøst Thailand og Laos. Omtrent halvdelen af de unge er munke.
  • du får betalt et værelse at bo i
  • du taler godt engelsk
  • du betaler selv for din rejse
  • du betaler for måltider (ca 100 kr om dagen)
  • du får info om That Phanom
  • du får 3 samtaler og coachingsessioner hos Gitte Husbond, hvor du vil blive afklaret omkring dine tvivlspørgsmål  og få en fornemmelse af, hvad det kræver at kunne undervise unge mennesker på universitetet i That Phanom. 

Er du interesseret, eller kender du nogle? Så skriv til Gitte Husbond på info@husbond.dk.

Pris kr. 5000,- 
Betalingsinfo: Mobilepay 28748288 eller konto 5357 00006969
betal nu og få en unik oplevelse

Læs Svens beretning her:
“Selvom at det er 2 1/2 år siden at jeg var i That Phanom, kan jeg stadig sidde og drømme mig hele vejen derud igen, og tænke tilbage på de utroligt mange oplevelser jeg fik. Før jeg tog afsted, havde jeg egentlig bare tænkt, at jeg skulle undervise på skolen, og så ellers meditere og gå lidt rundt i byen på egen hånd – men jeg fik oplevet SÅ meget mere!

Jeg havde først været en uge i Bangkoks pulserende byliv, inden jeg tog en flyver til det nordøstlige Thailand, hvor That Phanom ligger. Jeg fik lidt af et chok, for kontrasten mellem Bangkok og That Phanom, var enorm! Hvor jeg før havde gået zigzag imellem stressede mennesker, os fra biler og foodtrucks, og en konstant støj, kunne jeg nu cykle rundt i den hyggelige by, møde glade mennesker som altid smilede og vinkede, og sætte mig ned på en græsplæne i solens stråler. Det her, var det perfekte sted, for at få kroppen og tankerne helt ned i gear. 

De første ti dage boede jeg inde i tempelområdet, lige ved siden af skolen, inden jeg senere blev indlogeret på et lille hotel i byen. Jeg fik et skema over de klasser og dage, jeg skulle undervise – for mit vedkommende, drejede det sig om et par timer, tre-fire dage om ugen. Hjemmefra havde jeg fundet nogle lege med ord og tal på nogle engelske hjemmesider, og jeg havde også et par letlæselige bøger med. Det var nu ikke, fordi jeg havde behøvet at forberede mig specielt meget, for niveauet i de enkelte klasser, var meget varierende, og det gik hurtigt op for mig, at det de allermest havde brug for, var at snakke og bruge det engelsk, som de kunne i forvejen. Så det blev til en del improvisation – jeg fandt på nogle forskellige lege med dem, gik ture og snakkede om de forskellige ting, vi kom forbi, og lavede utroligt mange ‘tongue-twisters’ for at forbedre deres udtale. Thaiernes udtalelse af engelske ord, er måske ikke altid heeelt nem at forstå, så at få en dansker til at undervise dem, er en kæmpe hjælp! Og de elever jeg havde, var noget af det sødeste. Jeg fik et meget nært forhold til dem, i den måned jeg var i That Phanom. For det var ikke kun i skolen jeg så dem – jeg mødte flere af dem, når jeg gik rundt i byen, til forskellige arrangementer i templet, og så var vi sammen afsted på udflugter med skolens medarbejdere.                                                                                                               Når jeg ikke underviste på skolen, sad jeg ofte i tempelområdet med en bog eller en dagbog, og nød en iskaffe fra den søde kaffemand, til ca 3kr. Eller også var jeg nede ved Kru Meo og hendes familie, der har en hjemmeskole om dagen, og restaurant om aftenen. Der fik jeg lov til at være med i køkkenet og lave thaimad, og så blev jeg undervist i thai. 

Om aftenen satte jeg mig ind i templet, og nogle gange var jeg der helt alene – turisterne var der kun om dagen, munkene var gået i seng, og de lokale sad derhjemme. Det var en meget speciel oplevelse, at gå på bare tæer, med en lotusblomst i hænderne, og derefter sætte sig i skrædderstilling, badet i gyldent lys til duften af røgelse, og bare lukke øjnene. Det er noget af det, jeg savner allermest, for det er bare ikke det samme at sidde på et tæppe i stuen herhjemme…

Jeg kan kun anbefale at tage en tur til That Phanom. Aldrig før har jeg mødt så mange søde og imødekommende mennesker, som jeg gjorde den måned, jeg var der. Det har også givet mig en større tro på mig selv – at rejse til den anden side af jorden, langt væk fra alting, og undervise en flok fremmede mennesker, har modnet mig og gjort mig i stand til at gøre ting, jeg måske ellers ikke ville have gjort. “

Betal nu og få en unik oplevelse