Få afklaring med familieopstilling 

Mangler du afklaring omkring følelsesmæssige dilemmaer eller døjer du med stress i hverdagen? Så kan familieopstilling være den rette løsning for dig.

Familieopstilling er en af de mest effektive teknikker, jeg selv har prøvet ifht at afklare og forløse dilemmaer. Det kan være følelses- eller relationsmæssige, livsstilsproblemer eller stress. En teknik, der sparer mange timers snak og fremover vil blive brugt i mine coach sessioner, når det passer ind.

Familieopstilling vil ikke grave i barndommen for at dyrke forviklinger, men bidrage til, at det menneske, man arbejder med, får mere ud af livet. Man går ud fra, at alle mennesker har de ressourcer, der skal til for at udvikle sig og håndtere de problematikker, der viser sig.

Hvorfor familieopstilling?

Familieopstilling kan hjælpe mange med at vikle sig ud af de destruktive forviklinger, der blokerer. Med coaching åbnes der op for, at man kan elske sig selv og andre og være tilfreds med de rødder, man nu engang har.

Praktisk information

Varighed: ca. 1,5 time

Pris: DKK 650,- pr. session

 

Book din tid nu på 28 74 82 88
trærødder symbol familieopstilling

Book tid nu ved at sende en mail til info@husbond.dk eller kontakt os på telefon +45 28 74 82 88

Adresse: Hans Hedtofts Gade 8, 4.tv 2300 Kbh
Betaling kan klares via Mobilepay: 28 74 82 88, kontooverførsel: 5357 0000316969 eller kontant
Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid, betales fuld pris

Lene om familieopstilling:

Familie opstillingen viste mig en side af mit liv, der var ukendt for mig. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg så mig selv gennem mine venners øjne. Jeg så, hvad de søger hos mig og forstod, hvem der vil være der for mig. Den viden fik mig til at se på mit liv med nye øjne, at holde af mine kvaliteter og glæde mig over de mennesker, der får mig til at gro. Jeg så også min mor. Der ligger mange gamle sår, men i dagene efter familie opstillingen fandt jeg ny forståelse for hendes liv. Jeg ved nu, hvorfor min mor handler, som hun gør og kan tilgive hende. Jeg ved samtidig, at vi er meget forskellige, og at jeg vil få et mere harmonisk liv ved at holde lidt afstand.

Det var unikt at opleve, hvordan jeg med denne enkle metode kunne udforske komplicerede sider af mit liv. Og den indsigt jeg fik stoppede ikke, da jeg gik ud af døren. Dag for dag ser jeg nye perspektiver og forståelse for, hvordan mit liv bliver påvirket af de mennesker, jeg omgiver mig med. Familie opstillingen har sat gang i en process, der giver mig et rigere og mere bevidst liv. Det kan varmt anbefales.

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information omkring vores rejser og kurser

Følg os på