Coaching – find din indre styrke

Gennem coaching vil du mærke din livslyst, indre styrke og livsgnist.  Samtidig får du mulighed for at se dine udfordringer og begrænsninger fra nye vinkler

I coaching fokuserer jeg på hjælpe dg til at finde din indre styrke og til at du kan håndtere dine udfordringer. Dette kan gøre det muligt for dig at se, hvor du kan skabe forandring. Du vil føle dig stærkere og se flere realistiske muligheder. Samtidig gør det dig i stand til at turde ændre de præmisser, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.

 

Ønsker du at:

  • komme hel og styrket igennem din livskrise
  • skabe livsstilsændringer og opnå dit fulde potentiale
  • lave karriereskift
  • foretage uddannelsesvalg
  • have en bedre work-life balance
  • være iværksætter
  • gå ned i vægt
  • øge din sundhedstilstand og få mere fysisk og mentalt velvære
  • have mere energi i overgangsalderen

Så kan jeg hjælpe dig gennem coaching!

Blomst symbol indre styrke gennem coaching

“If you can dream it, you can do it”

Hvad er coaching?

Coaching er ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen neutralt og ikke-rådgivende styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål. Netop fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt.

Hvorfor bruge coaching?

Coaching er for mig et fantastisk redskab, hvor jeg igennem det at stille åbne spørgsmål, giver fokuspersonen en indsigt til at kunne blive mere klar over egne muligheder. Denne indsigt bruges også ved forhindringer og evt. begrænsende overbevisninger, til at styrke den individuelle proces. Fokuspersonen sætter dagsordenen for, hvad sessionen handler om. Jeg er en erfaren coach, der har mange ressourcer til at give inspiration til den forandring, du måtte have behov for.

Coaching muligheder:

Enkelt session

Du er klar over dit dilemma og mangler blot klarhed til at tage de nødvendige beslutninger. Kom til en enkelt session og brug mig som coach til at blive helt klar på, hvor du vil hen.

Varighed: 1,5 time

Pris: DKK 650,-

Enkelt session

Pris for unge under 25 år samt arbejdsledige: DKK 500,-

enkelt session unge og ledige

Coaching forløb

Du har tid under sessionerne til at få klarhed og ind imellem sessionerne til at arbejde med dine beslutninger skridt for skridt og opnå fremskridt i din individuelle proces.

Varighed: 6 sessioner á 1,5 time

Pris: DKK 3500,

Betal 6 sessioner

Pris for unge under 25 år samt arbejdsledige: DKK 3000,-

Betal unge og ledige

Coaching via telefon

Mangler du tid og har du svært ved at overskue at lave aftaler hos mig, kan vi tale sammen over telefonen. Du kan ringe fra der, hvor du har tid og ro, og spare besværet ved at skulle køre ind til mig. Telefoncoaching er lige så effektivt som coaching ved personligt fremmøde.

Enkelt session kr. 500,- pr. time.

telefoncoaching

Ved køb af 6 sessioner af 1 times varighed pris kr. 2500,-

6 x telefoncoaching

Book tid nu ved at sende en mail til info@husbond.dk eller kontakt os på telefon +45 28 74 82 88

Adresse: Hans Hedtofts Gade 8, 4.tv 2300 Kbh
Betaling kan klares via Mobilepay: 28 74 82 88, kontooverførsel: 5357 0000316969 eller kontant
Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid, betales fuld pris

Birgitte efter coaching:

Super vejledning og coaching – liiiiige præcis det jeg havde/har brug for p.t. Det står SÅ soleklart for mig at det er basis med søvn og kost, der er det allervigtigste for mig lige nu. Det har 1. prioritet!!!Det er fantastisk med min feminine kunstnerindebiks der kører, det er skønt med alt hvad jeg har udviklet og den glæde jeg har med mig selv og andre i dansen og det er vildt med de smukke relationer i mit kærlighedsliv. MEN jeg kommer ikke videre eller kommer ikke til at opleve den dybeste glæde, hvis ikke der kommer ro i min krop og mit sind.

Jeg kan allerede nu mærke at jeg rigtig gerne vil anbefale dig, hvor folk måtte have udfordringer bl.a med næring og roen, både fordi du er behagelig og dygtig, men også og det allervigtigste for mig er at du WALK THE TALK! Det kan mærkes og det er autentisk.

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information omkring vores rejser og kurser

 

Følg os på