2 lækre shakes

At drikke juicer og shakes er en skøn måde at få energi og mæthedsfølelse på. Især de drikke med masser af grøntsager, her virker de både udrensende og foryngende på krop og sind, og de giver dig fornyet styrke og energi. Det er en effektiv måde at optage en stor mængde letoptagelig og fordøjelig næring på – og i en fart.

Shake med masser af grøntsager

(opskriften er til 2 store glas)

2 rødbedder
2 æbler
Saft fra en ½ citron
1 stængel bladselleri
2 cm ingefær
2 cm gurkemejerod
2 spsk olivenolie
6 isterninger

Vask og skrub grøntsagerne og skær enderne af. Fjern kærnehus fra æblerne. Skær grøntsager og æblerne i mindre stykker og kom dem i blenderen. Jeg tilsætter olie i shaken for at kunne optage de fedtoplæselige vitaminer. Isterningerne kommes i til sidst.

Grøn shake

Så har du travle tider – kan dette være en sund fast food… dvs drink. Du får sunde fedtstoffer fra avokadoen og mandlerne. Gode virksomme stoffer fra ingefær og gurkemejerod, der virker styrkende på immunforsvaret og antiinflammatorisk. Bladselleri sænker kolesterol indholdet i blodet. Spinaten har Indholdet af antioxidanter i de grønne blade er tårnhøjt. Antioxidanter forhindrer LDL-kolesterolet i at sætte sig fast i dine karvægge og skade dit kredsløb. Spinat er også både yderst kaloriefattigt og blodsukkervenligt og bremser i den forbindelse, at der sætter sig fedt fast rundt om din mave. Så mange gode ting i denne shake. 

(opskriften er til to store glas)

1 avokado
100 g spinat frossen eller frisk
2 dl vand
1 dl æblejuice
2 cm ingefær
1 cm gurkemejerod
1 stængel bladselleri
10 mandler
2 ss hørfrø eller chiafrø
Evt 8 isterninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »