Oplev positiv forandring med yoga

Hatha yoga for dig. Mit mål er at guide øvelserne således at alle vil få glæde og mærke positive forandringer ved at gå til yoga hos mig. Yogaøvelser giver styrke, udstrækning, samtidig med at de styrker dit åndedræt og indre organer. Jeg har dyrket yoga i mange forskellige stilarter i 8 år og mit hjerte ligger hos Hatha yoga.

Under yogaen vil vi arbejde kroppen igennem og fokusere på større styrke, bedre energiflow og smidighed. Til at slutte med vil vi bruge forskellige åndedrætsøvelser og meditationer til at styrke både kroppens funktioner og bevidstheden.

Yoga er udviklet for flere tusinde år siden i Indien for, at vi kan være i bedre fysisk og psykisk form til at kunne holde fokus, samt være smidig nok til at kunne meditere i lang tid. Den yoga jeg underviser i er tilrettelagt så alle kan være med. 

Du kan deltage på mine forskellige hold under Everyday Yoga og LOF. Og du kan book individuelle sessioner hvor øvelserne bliver tilrettelagt efter dig. 

Praktisk information

Individuel undervisning: 

Gitte Husbond tilbyder yogaundervisning både individuelt og for hold på din arbejdsplads eller privat mv. Kontakt mig for aftale nærmere.

 

positiv forandring med yoga

Book tid nu ved at sende en mail til info@husbond.dk eller kontakt os på telefon +45 28 74 82 88

Adresse: Hans Hedtofts Gade 8, 4.tv 2300 Kbh
Betaling kan klares via Mobilepay: 28 74 82 88, kontooverførsel: 5357 0000316969 eller kontant
Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid, betales fuld pris

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på.
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information omkring vores rejser og kurser

 

Følg os på