Vandrerejser til Kreta

Forår & efterår  2018

I samarbejde med Williams Rejser vil vi gerne give dig en unik oplevelse. Vi vandrer halvdagsture i naturen, og lever i nuet. Du tilbydes værktøjer, somvandre- & meditationsrejse vil styrke dit immunforsvar, din livsglæde og skabe ro i sindet. Du vil nyde naturen, opleve varmen fra solen og det hyggelige selskab.

Vi arrangerer og står for booking af fly, hotel og alt andet praktisk, så du ikke skal bekymre dig om noget. Du skal forkæles. Vi, Gitte Husbond & Mikael Drumm vil være med på hele rejsen.

Du kan tage alene, eller sammen med familie, eller venner. Der bliver tid til dig, og du får tid til andre.
Du vil opleve den fantastiske natur, med smukke landskaber og duftende planter, træer og buske, samtidig med at vi holder focus på at være tilstede i nuet.
Vandreturene er let til medium i sværhedsgrad og varer fra ca. 3 – 5 timer og foregår i trygge omgivelser.
Der vil være forskellige vandreruter hver anden dag. Vi starter hver vandretur med et oplæg og et tema. Vi mediterer over temaet, inden vi går afsted.
De dage, vi ikke vandrer, vil der være mulighed for at bruge tid på at udforske byen, tage på udflugter og bade ved de mange strande. Der vil være mulighed for at købe behandlinger(se mere på www.energybliss.dk) hos underviserne, Mikael Drumm og Gitte Husbond på fridagene.
 
Hvad er meditation? Det er en udøvelse af en mental teknik, der har til formål at nå ind til stilheden bag tankerne og ind i en dybere tilstand af ro.
Regelmæssig meditation giver mindre stress, mere overblik, større sundhed, mere ro, færre følelsesmæssige udsving og større selverkendelse.
 Du får på denne rejse:

 Unikke naturoplevelser

 En god fornemmelse af din krop

 Selverkendelse

 Rum til at tænke nye muligheder

 Energi

 Medbring:

 Notesbog

 Vandre fodtøj

 Solcreme

 Dagrygsæk

Paleochora er en fantastisk hyggelig by beliggende på Kretas sydkyst, små to timers kørsel sydvest for Chania. Her finder du tilbagelænet græsk stemning, med gæster, der værdsætter den. Området har masser af atmosfære, hyggelige tavernaer, unikke restauranter, også en vegan restaurant finder du i byen. Små butikker, afslappede strande, mulighed for at leje cykler/scooters. Der er også muligheder for at sejle til nærliggende seværdigheder. Måske lokker Samaria kløften dig til en storslået oplevelse.
Prisen inkluderer:

 Vandreture/undervisning med Gitte og Michael

 Fly fra København til Kreta og retur

 7 hotelovernatninger inkl. morgenmad

 2 x aftensmad/vin og vand

 Alle transfers

Prisen inkluderer ikke:

 Eventuel rejseforsikring

 Frokost/aftensmad der ikke er beskrevet

Behandlinger til særpris kr. 495,- pr. session af 1,5 time.

Dato & pris:

15. maj 2018 I delt dobbeltværelse 8 dage København DKK 10.880,00

15. maj 2018 Enkeltværelse 8 dage København DKK 12.665,00

23. oktober 2018 I delt dobbeltværelse 8 dage København DKK 10.985,00

23. oktober 2018 Enkeltværelse 8 dage København DKK 12.765,00