Om os

Vores tilgang

Mange spørger os om, hvilken tilgang vi har til det religiøse aspekt på vores retreats og i vores undervisning. Vores umiddelbare svar er, at vi blander øvelser og teknikker fra både den buddhistiske tradition og fra vestlige mestre. Når vi ser hovedreligionerne under en paraply, focuserer vi på, at de alle har en grundsubstans af kærlighed og visdom.

I den ny tid arbejder vi især med kærlighed. Kærlighed til os selv, kærlighed og accept af mangfoldigheden, kærlighed til vores fortid og accept af nuet.

Sammen kan vi mere.

Sammen arbejder vi med den ny tids energi. Vi hjælper dig med redskaber til at finde dine egne styrker, heale dig på flere planer og lag, således at du får kontakt til din naturlige styrke og sundhed. Vi arbejder med den feminine og meget hjertelige energi.

Sammen giver vi behandlinger og underviser i meditation.

 

Gitte Husbond, f. 1968. Har arbejdet med personlig udvikling og meditation i 25 år. Er uddannet zoneterapeut  i 1991 og beklædningsdesigner  i 1998.  Hun har individuelt og i grupper arbejdet med forskellige former for kropsarbejde, massage, rebirthing, kanalisering, inquery, meditation, drømmearbejde, kost, feminin energi, dans og coaching.Gitte har besøgt og boet i templet i That Phanom ved Mekongfloden i det nordøstlige Thailand og opholdt sig i  12 mdr i templet. Hun kender området og de lokale godt. I templet er der både en folkeskole for novicer og et college for munke, hvor Gitte har undervist i engelsk. Gitte taler noget thai.

Gitte tilbyder coachingsessions, zoneterapi, livsvejledning og kanalisering.

Mikael Drumm, f. 1955. Har arbejdet med personlig udvikling og meditation i 38 år. Uddannet som healer hos Bob Moore og som massør hos Nordlysmassage. Arbejde sideløbende som revisor.

Bestil tid:

Ring Gitte på tlf. 28748288eller skriv en mail på info@husbond.dk.  Konsultationer og sessioner foregår på adressen Hans Hedtofts Gade 8, 4.tv., 2300 København S.