Meditation & Yoga

Yoga

Hatha yoga for dig. Mit mål er at guide øvelserne således at alle vil få glæde og mærke positive forandringer ved at gå til yoga hos mig. Yogaøvelser giver styrke, udstrækning, samtidig med at de styrker dig åndedræt og indre organer. Jeg har dyrket yoga i mange forskellige stilarter i 10 år og mit hjerte ligger hos Hatha yogaen

Yoga og meditation hos Everyday Yoga med Gitte Husbond som underviser.

Under yogaen vil vi arbejde kroppen igennem og focusere på større styrke, bedre energiflow og smidighed. Til at slutte med vil vi bruge forskellige åndedrætsøvelser og meditationer til at styrke både kroppens funktioner og bevidstheden.

Yoga & meditation starter 17.4. kl. 15.30 – 17 og kører 8 gange ( undtaget d. 15.5.)

Pris kr. 600,- på mobilepay 28748288

Du kan bruge dit everyday yoga klippekort.

Drop in pris kr. 95,- pr. gang.

 
Adressen er Everyday Yoga, Njalsgade 23D, Islands Brygge

Mikael&GitteMeditation

Vi præsenterer enkle meditationsøvelser, der med stor fordel kan bruges i hverdagen. Det er åndedræts -, visualiserings – og kropslige øvelser . Vi bruger også gå-meditation. Du vil kunne få hjælp til at få afklaret problemstillinger i det daglige liv.

Du vil få nogle kvalificerede redskaber til personlig udvikling, der kan gavne dig i din hverdag. Både helbredsmæssigt, karrieremæssigt og i dine relationer.

Eckhardt Tolle siger i filmen “The power of the heart” : “The heart points to the most essential dimension within you. So to live in connectedness with that, then you are in touch with the power of the heart, which is the power of life itself. The power of the very intelligence that pervades and underlies the entire universe.” (“Hjertet viser vej til den mest essentielle dimension indeni dig. Så ved at leve i kontakt med det, er du i forbindelse med hjertets energi, som er selve livets kraftkilde. Samme intelligente kraftkilde som det ganske univers er gennemtrængt af og funderet i.”)

Meditationshold forår 2018

Vi arbejder med åndedrætsøvelser, gå-meditationer og visualiseringsøvelser fra Bob Moore. I denne periode focuserer vi på hjertet og nye indsigter. De øvelser, vi introducerer vil handle om at øge tilgangen til hjerte og sjæl for at kunne forbedre vores tilstedeværelse i nuet. Bevidstheden om, hvordan din tilstedeværelse kan udvikles til en mere oplyst tilstand, vil være en del af processen, både i gruppen og individuelt. Teorien om og forståelsen for, hvordan vore energistrømme arbejder i hver af os vil være en fortsat udviklende del, hver gang vi er sammen. Det nye hold starter i marts og afholdes 5 gange af 2 timer for kr. 500,- for forløbet og indbetaling sker v tilmelding. Vi har små hold på max 8 deltagere, så book din plads. Tilmelding sker på mail info@husbond.dk eller sms på 28748288. Du er tilmeldt, når vi har registreret din betaling på konto 5357 0000316969 eller mobilepay. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger.
Tirsdag d. 13. marts kl. 19 – 21
Tirsdag d. 27. marts kl. 19 – 21
Tirsdag d. 10. april kl. 19 – 21
Tirsdag d. 24. april kl. 19 – 21
Tirsdag d. 8. maj kl. 19 – 21
Pratisk info:
Til vores meditationsundervisning er det godt at være i tøj, som du kan bevæge dig komfortabelt i. Vi sidder både på stole og gulv. Der vil blive serveret snack, te og kaffe i pauserne. Vores undervisning afholdes på Hans Hedtofts Gade 8, 4.tv, 2300 Kbh S. Mere information fås og tilmelding sker på tlf 28748288, mail til info@husbond.dk.
Betaling: kan klares på mobilepay  28748288 eller på konto 5357 0000316969.

Slås du med følgevirkninger af hjernerystelse eller whiplash?

Eller har du andre belastende påvirkninger af dit nervesystem?
Vi starter ny gruppe med focus på afhjælpning af bivirkninger af bl.a. hjernerystelse og whiplash. Ved hjælp af meditative teknikker og praktiske øvelser, kan vi påvirke vores egne energibaner og restituere vores helbred. Vi har ydermere primært focus på hjerte og sjæl i denne periode. Der vil derfor indgå meditative øvelser som kan optræne vor tilgang til at være mere i kontakt med hjertet og sjælen, og dermed nuet i vort livs formål. Afklarende spørgsmål og tilgange til forklaringer på, hvordan vi hver især kan arbejde konstruktivt med de mange forskellige krav hverdagen byder på, er en del af dette gruppe kursus indhold.
Vi starter en ny gruppe med meditation hver anden uge. Vi arbejder med meget små hold på max 4 deltagere.
4 x 2 timer for kr. 750,-. Kontakt os, hvis du er interesseret. 28748288 eller info@husbond.dk.  Alle dage kl. 15 – 17.