Meditation

Mikael&GitteVi præsenterer enkle meditationsøvelser, der med stor fordel kan bruges i hverdagen. Det er åndedræts -, visualiserings – og kropslige øvelser . Vi bruger også gå-meditation. Du vil kunne få hjælp til at få afklaret problemstillinger i det daglige liv.

Du vil få nogle kvalificerede redskaber til personlig udvikling, der kan gavne dig i din hverdag. Både helbredsmæssigt, karrieremæssigt og i dine relationer.

Eckhardt Tolle siger i filmen “The power of the heart” : “The heart points to the most essential dimension within you. So to live in connectedness with that, then you are in touch with the power of the heart, which is the power of life itself. The power of the very intelligence that pervades and underlies the entire universe.” (“Hjertet viser vej til den mest essentielle dimension indeni dig. Så ved at leve i kontakt med det, er du i forbindelse med hjertets energi, som er selve livets kraftkilde. Samme intelligente kraftkilde som det ganske univers er gennemtrængt af og funderet i.”)

Slås du med følgevirkninger af hjernerystelse eller whiplash?

Eller har du andre belastende påvirkninger af dit nervesystem?
Vi starter ny gruppe med focus på afhjælpning af bivirkninger af bl.a. hjernerystelse og whiplash. Ved hjælp af meditative teknikker og praktiske øvelser, kan vi påvirke vores egne energibaner og restituere vores helbred. Vi har ydermere primært focus på hjerte og sjæl i denne periode. Der vil derfor indgå meditative øvelser som kan optræne vor tilgang til at være mere i kontakt med hjertet og sjælen, og dermed nuet i vort livs formål. Afklarende spørgsmål og tilgange til forklaringer på, hvordan vi hver især kan arbejde konstruktivt med de mange forskellige krav hverdagen byder på, er en del af dette gruppe kursus indhold.
Vi starter en ny gruppe med meditation hver anden uge. Vi arbejder med meget små hold på max 4 deltagere.
4 x 2 timer for kr. 750,-. Kontakt os, hvis du er interesseret. 28748288 eller info@husbond.dk.  Alle dage kl. 15 – 17.

Nyt hold for begyndere: 

Det er ikke svært at meditere, men det hjælper at være i en gruppe, hvor man samler opmærksomheden om samme øvelse. Her kan det være nemmere at koncentrere sig. Denne gruppe mødes 6 gange, og derved er det muligt at komme godt igang med nye vaner og også få guidence i forløbet. Øvelserne vil være bygget op i et forløb, og deltagerne får mulighed for at stifte bekendtskab med grundlæggende begreber bag meditation og energi, drømmeforståelse, samt brugbare meditationsøvelser.
Dette forår focuserer vi på hjertet og kontakten til sjælen. De øvelser, vi introducerer, vil handle om at øge tilgangen til hjerte og sjæl for at forbedre vores tilstedeværelse i nuet.
Det nye hold starter i marts og afholdes 6 gange af 2 timer for kr. 750,- for forløbet og indbetaling sker v tilmelding. Vi har små hold på max 8 deltagere, så book din plads. Tilmelding sker på mail info@husbond.dk eller sms på 28748288. Du er tilmeldt, når vi har registreret din betaling på konto 5357 0000316969 eller mobilepay. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger.
Næste hold starter i foråret 2018.

For øvede og behandlere:

Du har prøvet at meditere før og har hørt om chakraer. Vi arbejder med buddistiske åndedrætsøvelser, gå-meditationer og visualiseringsøvelser fra Bob Moore. I denne periode focuserer vi på hjertet og kontakten til sjælen. De øvelser, vi introducerer vil handle om at øge tilgangen til hjerte og sjæl for at kunne forbedre vores tilstedeværelse i nuet. Bevidstheden om hvordan arbejdet med klienter kan udvikles til en mere oplyst tilstand, vil være en del af processen, både i gruppen og individuelt. Teorien om og forståelsen for, hvordan vore energistrømme arbejder i hver af os vil være en fortsat udviklende del, hver gang vi er sammen. Det nye hold starter i marts og afholdes 6 gange af 2 timer for kr. 750,- for forløbet og indbetaling sker v tilmelding. Vi har små hold på max 8 deltagere, så book din plads. Tilmelding sker på mail info@husbond.dk eller sms på 28748288. Du er tilmeldt, når vi har registreret din betaling på konto 5357 0000316969 eller mobilepay. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldinger.
Næste hold starter i foråret 2018

Weekendhold:

Her vil vi give os tid til at prøve forskellige meditationer og bruge yogaøvelser. To dage i træk giver mulighed for at få mere fordybelse og fornemmelse med at meditere. Alle er velkomne. Nyt hold er på vej.

Pratisk info:
Til vores meditationsundervisning er det godt at være i tøj, som du kan bevæge dig komfortabelt i. Vi sidder både på stole og gulv. Der vil blive serveret snack, te og kaffe i pauserne. Vores undervisning afholdes på Willemoesgade 6, 2100 Kbh Ø. Mere information fås og tilmelding sker på tlf 28748288, mail til info@husbond.dk.
Betaling: kan klares på mobilepay  28748288 eller på konto 5357 0000316969.