Online coaching 1:1

Sådan får du mere overskud. Book din tid til online coaching nu. 

Kunne du tænke dig, at:

 • slippe for at føle dig stresset
 • få bedre overblik? 
 • slippe din frygt? 
 • få hjælp til at skabe en god hverdag i et nedlukket Danmark?
 • finde ro i de forandringer du vælger? 
Book din tid til online coaching Book din tid til coaching session nu

Gennem coaching vil du mærke din livslyst, indre styrke og livsgnist.  Samtidig får du mulighed for at se dine udfordringer og begrænsninger fra nye vinkler. Mødet mellem os foregår på sikker afstand på en af de virtuelle platforme f.eks. FaceTime, Messenger eller Skype. Du kan også vælge dit coaching forløb, hvor vi mødes live i mine lokaler på Islands Brygge. Her er plads til god afstand, og der er håndsprit. 

I coaching fokuserer jeg på, at du skal finde din indre styrke og kan håndtere dine udfordringer. Dette kan gøre det muligt for dig at se, hvor du kan skabe forandring. Du vil føle dig stærkere og se flere realistiske muligheder. Samtidig gør det dig i stand til at turde ændre de præmisser, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale. Hvis vi vil have forandring, så må vi begynde med at tænke og gøre tingene anderledes for at få et nyt resultat. 

Ønsker du at:

 • komme hel og styrket igennem din livskrise
 • komme af med din stress
 • skabe livsstilsændringer og opnå dit fulde potentiale
 • lave karriereskift
 • foretage uddannelsesvalg
 • have en bedre work-life balance
 • være iværksætter
 • gå ned i vægt
 • øge din sundhedstilstand og få mere fysisk og mentalt velvære
 • have mere energi i overgangsalderen

Så kan jeg hjælpe dig gennem coaching!

BOOK DIT ONLINECOACHINGFORLØB NU Book dit coaching forløb her

“If you can dream it, you can do it”

                                                Citat af Walt Disney

Hvad opnår du igennem et coachingforløb?

Du får et individuelt forløb, hvor vi efter dine ønsker arbejder på at forbedre din situation. Derudover får du masser af redskaber, som du kan bruge under forløbet og samtidig vil have glæde af fremover. Samtidig får du en gratis livline, så du imellem vores samtaler, kan kontakte mig med akutte emner. Du vil efter et forløb hos mig være langt mere afklaret om dine kompetencer og handlemuligheder og føle en større  indre styrke. 

Hvad er coaching?

Coaching er defineret som en professionel samtale, hvor coachen neutralt og ikke-rådgivende styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål. Netop fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt.

Hvorfor bruge coaching?

Coaching er for mig et fantastisk redskab, hvor jeg igennem det at stille åbne spørgsmål, giver fokuspersonen en indsigt til at kunne blive mere klar over egne muligheder. Denne indsigt bruges også ved forhindringer og evt. begrænsende overbevisninger, til at styrke den individuelle proces. Fokuspersonen sætter dagsordenen for, hvad sessionen handler om. Jeg er en erfaren coach, der har mange redskaber til at give inspiration til den forandring, du måtte have behov for.

Coaching muligheder:

Online coaching 

I disse tider, hvor vi ikke kan mødes fysisk, er det godt at kunne mødes virtuelt. Du får stadig 1:1 coaching og bliver set, som den du er. Vælg at sidde et sted, hvor du kan tale uforstyrret. Onlinecoaching er lige så effektivt som coaching ved personligt fremmøde.

Forudsætning:

Du har en af følgende muligheder: FaceTime, WhatsApp, Messenger eller Skype.

Skal vi ikke kunne se hinanden, kan vi tale på almindelig telefonforbindelse. 

Enkelt session kr. 600,- pr. time.

ONLINECOACHING

Online coachingforløb bestående af 6 sessioner af 1 times varighed pris kr. 3000,-

ONLINECOACHING FORLØB

 

Enkelt session, fremmøde

Du er klar over dit dilemma og mangler blot klarhed til at tage de nødvendige beslutninger. Kom til en enkelt session og brug mig som coach til at blive helt klar på, hvor du vil hen.

Varighed: 1,5 time

Pris: DKK 700,-

Enkelt session

Pris for unge under 25 år samt arbejdsledige: DKK 600,-

enkelt session unge og ledige

Coaching forløb, fremmøde, pt lukket pga corona restriktioner.

Du har tid under sessionerne til at få klarhed og ind imellem sessionerne til at arbejde med dine beslutninger skridt for skridt og opnå fremskridt i din individuelle proces.

Varighed: 6 sessioner á 1,5 time

Pris: DKK 3750,

Coachingforløb

Pris for unge under 25 år samt arbejdsledige: DKK 3000,-

Betal unge og ledige
Kvinder i flow selvsikker kvinde i balance

Hvem er jeg?

Mit navn er Gitte Husbond. Mine styrker er, at jeg er god til at lytte og se det hele menneske. Desuden har jeg masser af redskaber at give til dig i hele processen. 

Jeg er uddannet coach, familieopstiller, yogalærer, zoneterapeut og har arbejdet med kostomlægninger, livsstilsforandringer, meditation, personlig og spirituel udvikling i over 30 år. 

Min mission er at være med til at styrke andre mennesker, så de får mod og energi til at virkeliggøre det, de drømmer om. I mit liv har jeg hele tiden skabt forandringer, når det var vigtigt for at kunne gøre det, jeg drømmer om. 

Book tid nu ved at sende en mail til info@husbond.dk eller kontakt os på telefon +45 28 74 82 88

Adresse: Hans Hedtofts Gade 8, 4.tv 2300 Kbh
Betaling kan klares via Mobilepay: 28 74 82 88, kontooverførsel: 5357 0000316969 eller kontant
Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid, betales fuld pris

Birgitte efter coaching:

Super vejledning og coaching – liiiiige præcis det jeg havde/har brug for p.t. Det står SÅ soleklart for mig at det er basis med søvn og kost, der er det allervigtigste for mig lige nu. Det har 1. prioritet!!!Det er fantastisk med min feminine kunstnerindebiks der kører, det er skønt med alt hvad jeg har udviklet og den glæde jeg har med mig selv og andre i dansen og det er vildt med de smukke relationer i mit kærlighedsliv. MEN jeg kommer ikke videre eller kommer ikke til at opleve den dybeste glæde, hvis ikke der kommer ro i min krop og mit sind.

Jeg kan allerede nu mærke at jeg rigtig gerne vil anbefale dig, hvor folk måtte have udfordringer bl.a med næring og roen, både fordi du er behagelig og dygtig, men også og det allervigtigste for mig er at du WALK THE TALK! Det kan mærkes og det er autentisk.

Har du spørgsmål?

Så ring til mig på:
28 74 82 88

Eller send os en mail på:
info@husbond.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og modtag nyheder, gode råd og information omkring vores rejser og kurser

Følg os på