Coaching

“If you can dream it, you can do it “

Find din indre styrke, livslyst, 
vitalitet, flow, livskvalitet & energi
Brug coaching til at finde din indre styrke
Når du bliver coachet, får du mulighed for at se dine udfordringer og begrænsninger fra nye vinkler. Dette kan gøre det muligt for dig at se, hvor du kan skabe forandring. Samtidig vil du føle dig stærkere og se flere realistiske muligheder. Du vil mærke din livslyst, indre styrke og livsgnist og turde ændre de præmisser, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.

Jeg coacher mænd og kvinder, der ønsker at:
• foretage uddannelsesvalg
• skabe livsstilsændringer og få fat i deres fulde potentiale
• lave karriereskift

• have en bedre work-life balance
• være iværksætter
• gå ned i vægt
• øge sundhedstilstanden og få mere fysisk og mentalt velvære
• have mere energi i overgangsalderen

Gå efter dine drømme
– book din tid nu

Hvad er coaching?
Coaching er ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen neutralt og ikke-rådgivende styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål. Netop fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt.

Hvorfor bruge coaching?
Coaching er for mig et fantastisk redskab, hvor jeg igennem det at stille åbne spørgsmål, giver focuspersonen en indsigt til at kunne blive mere klar over egne muligheder, samt forhindringer og evt. begrænsende overbevisninger, til at styrke den individuelle proces. Focuspersonen sætter dagsordenen for, hvad sessionen handler om. Jeg er en erfaren coach, der har mange ressourcer til at give inspiration til den forandring, du måtte have behov for.

“Coaching is the art of facilitating the performance, learning and development of another “
Citat fra Myles Downey.

Ring og få en uforpligtende snak 28748288

Enkelt sessioner
Du er klar over dit dilemma og mangler blot klarhed til at tage de nødvendige beslutninger. Kom til en enkelt session og brug mig som coach til at blive helt klar på, hvor du vil hen.
Tid: 1,5 time. Kr. 650,-
Rabat for unge under 25 samt arbejdsledige: kr. 500,-

Coaching forløb
Du vil gerne lave forandringer i dit liv for at udfolde dit fulde potentiale og finde ud af, hvordan du kan gøre det. Du har tid under sessionerne til at få klarhed og ind imellem sessionerne til at arbejde med dine beslutninger skridt for skridt og opnå fremskridt i din individuelle proces.
Tid: 6 sessioner a 1,5 time. kr. 3500,-
Rabat for unge under 25 samt arbejdsledige: kr. 3000,-

Telefoncoaching
Mangler du tid og har du svært ved at overskue at lave aftaler hos mig, kan vi tale sammen over telefonen. Du kan ringe fra der, hvor du har tid og ro, og spare besværet ved at skulle køre ind til mig på Islands Brygge eller Østerbro. Telefoncoaching er lige så effektivt som coaching ved personligt fremmøde.

STUDENT OG HVAD SÅ?
Du har lige bestået din studentereksamen. Masser af skoleår og læsning er overstået. Verden ligger åben og er fuld af muligheder, siger alle omkring dig.
Hvad vil du? Hvad har du lyst til? Hvad har du brug for? Hvad tiltrækker din interesse og hvad afskrækker dig?
Få mere overblik og klarhed over, hvordan du vil prioritere din tid og dine kompetencer.
Book et individuelt forløb hos mig.
Du får lige nu en særlig ungdomsrabat på et forløb af 6 sessioner a ca 1,5 time til kr. 1795,- (normalpris kr. 3000,-). Du bestemmer starttidspunkt.
Book på 28748288 eller info@husbond.dk

Adresse: Forandrings- & vitalitetscoach Gitte Husbond, Hans Hedtofts Gade 8, 4.tv 2300 Kbh, bus nr 250 kører lige til døren.

Betaling
Mobilepay: 28 74 82 88
konto: 5357 0000316969
eller kontant

Ved afbud senere end 24 timer før aftalt tid, betales fuld pris.

Min baggrund
Jeg er uddannet sundheds- og livsstilscoach, zoneterapeut og familieopstiller.

Har arbejdet med personlig udvikling og meditation i 28 år.
Jeg har individuelt og i grupper arbejdet med forskellige former for terapi, kropsarbejde, tai chi, chi gong, massage, rebirthing, kanalisering, inquery, meditation, drømmearbejde, kost, yoga, feminin energi, dans og coaching.

At gå vejen selv.
De forandringer jeg har lavet i mit liv, i forhold til relationer, kost og personlig udvikling, har jeg valgt pga, at jeg ikke har kunnet trives enten fysisk eller psykisk.

Grunden til at lave forandringer er for mig en tro på, at det er muligt at få det bedre på alle områder. Nogle gange må man hente hjælp fra dygtige mennesker, der ikke er involveret i ens liv, feks. en coach. Jeg står klar til at give dig redskaber samt støtte til at nå dine mål.

Kvinder i flow

Vil du have mere flow i dit liv? Oplever du en hverdag med fx. stress, og hvor det er svært at skabe plads til forandringer i dit liv. Føler du, at livet og hverdagen styrer dig, og har du et ønske om selv at styre livet? Måske du kæmper med lavt selvværd og vil gerne have adgang til dine indre styrker, visdom og intuition?  Har du drømme, du ikke har indfriet, da du ikke ved, hvor du skal starte? Måske mærker du en lyst til et andet indhold i livet, og ved ikke hvordan og hvad? Ønsker du at skabe forandringer omkring din livsstil og dit velbefindende, så den bliver sundere og mere energifyldt?

Er der en eller flere af de overnævnte ting, der passer på dig, så er dette kursus måske noget for dig.

Der skal et aktivt valg til for, at du kan sætte en ny retning i dit liv. Vi vil arbejde med mange forskellige teknikker og redskaber, der alle sammen vil give dig mulighed for at skabe den forandring, du længes efter. Du kan enten tage kurset på hverdage eller i en weekend.

Du vil blive introduceret for forskellige meditationer, hatha yoga, yin yoga og forskellige øvelser, der vil bringe dig frem til at klarere fornemmelse af dig selv og give dig styrke til at nå dine mål. Du vil få hjemmeopgaver, som jeg vil anbefale at bruge ca 30 min på hver dag.

Kvinder i flow kursus:

Kl 10 – 17 lørdag d. 24. marts 2018

Kl 10 – 17 lørdag d. 21. april 2018

Vælg hvilken pakke, der passer dig bedst.

Den enkle: Kursus kr. 1595,-

Den udvidede: Kursus & 1 privat session før + 1 efter kursus. kr. 2595,- (spar kr. 300,- på de to sessioner)

Den grundige: Kursus & 1 privat session før, samt 5 sessioner fordelt efter eget behov. Kr. 3995,- (spar kr. 1100,- på coachingforløbet)

Betalingen kan deles op i rater efter aftale.

Kurserne foregår på Willemoesgade 6, 2100 Kbh Ø

Du skal medbringe notesbog, tykke sokker eller indesko og yogamåtte.

Der vil blive serveret forskelligt snacks samt kaffe og te i pauserne. Du skal selv medbringe frokost. Der er mulighed for at hente mad i nærheden.

Familieopstilling

Familieopstilling er en af de mest effektive teknikker, jeg selv har prøvet ifht at afklare og forløse dilemmaer, som f.eks. følelsesmæssige, relationsmæssige, livsstilsproblemer og stress. En teknik, der sparer mange timers snak og fremover vil blive brugt i mine coach sessioner, når det passer ind.

Book på 28748288 og aftal en tid.

Familieopstilling kan hjælpe mange med at vikle sig ud af de destruktive forviklinger, der blokerer for, at man kan elske sig selv og andre og være tilfreds med de rødder, man nu engang har.

Familieopstilling vil ikke grave i barndommen for at dyrke forviklinger og bidrage til, at det menneske, man arbejder med, får mere ud af livet.

Man går ud fra, at alle mennesker har de ressourcer, der skal til for at udvikle sig og håndtere de problematikker, der viser sig.