Behandlinger

Fjernhealing
Vi tilbyder en healende behandling til dig, der måtte have behov for at modtage en ekstra omsorg indenfor områder omfattede utilpashed, svigt, sygdom, tilbagevendende negative tanker eller følelser og andre lignende helbreds belastende omstændigheder.
Vi arbejder med meditative positive visualiserings teknikker der erfaringsmæssigt giver blivende forandringer som ganske ofte befordrer muligheder for opdagelser og oplevelser af nye veje indenfor din personlige forløsning og ekspansion.
1 session varer en uge, efterfulgt af en telefon opfølgning. Pris 500 dkr.
Send et billede af dig på info@husbond.dk og skriv hvilken eventuel belastning du ønsker fjernhealing af – så kontakter vi dig.

Zoneterapi, v. Gitte Husbond

Giv dig selv en fantastisk behandling, som hjælper din jordforbindelse og giver din krop mulighed for at finde tilbage til sin naturlige sunde balance. Kan virke afstressende, udrensende og man kan have brug for ro bagefter. Husk at drikke en masse vand efter en behandling.

1t zoneterapi. Pris kr. 475,-.

10 turs klippekort kr. 4000,-.

Massage v Gitte Husbond

Massage kan være meget helende og opløse spændinger, vi har ophobet i kroppen. Jeg giver en dejlig blid massage, der er en blanding af både fysiugisk og healingsmassage. Her vil du opleve at få en bedre kontakt til kroppen, få opløst spændinger og få et bedre velvære generelt.

1times massage kr. 475,-

1,5 times massage kr. 650,-

 

EnergyBliss behandling, v. Gitte Husbond og Mikael Drumm

Med denne behandling får du hele pakken. Du får to dygtige behandlere og vil opleve en expanderende og healende energi, der vil give mulighed for helbredelse på flere planer og lag. Mikael vil give dig relevante clairvoyante beskeder og healing. Gitte vil heale og give zoneterapi. Vi vil sammen guide dig mht kost, motion og meditationsøvelser. Vi arbejder med den ny tids energi, hjerteenergi og den feminine energi.

1 1/2 behandling. Pris kr. 995,-.

Bestil tid:

Book på tlf. 28748288 eller skriv en mail på info@husbond.dk.  En konsultation foregår på adressen Hans Hedtofts Gade 8, 4.tv., 2300 København S eller på Willemoesgade 6, 2100 København Ø.

Betaling:

Kan betales på mobilepay, visa/dankort eller kontant.